divendres, 9 d’octubre del 2009

FES-TE VOLUNTARI de la CONSULTA


Si ets un ciutadà/ana que vols participar com a voluntari/ària al referèndum sobre la independència que portarem a terme el Castellbisbal al dia 13 de desembre de 2009, seguidament t’ expliquem la informació que cal tenir en compte:
 
Qui pot participar com a voluntari al referèndum ?

  • Tots aquells voluntaris/àries majors de 16 anys, que formin part d’una associació i també particulars que vulguin participar en alguna de les tasques.
  • Ser resident a Castellbisbal.
  • Cal tenir en compte que la llengua vehicular de la consulta és el català, i cal garantir que qualsevol voluntari/ària pugui atendre i respondre en català.



Cal fer formació prèviament?
Sí,  cal fer formació prèvia abans del referèndum. És necessari rebre la         informació detallada per realitzar de forma correcta la tasca que es vol dur a terme, així com conèixer el correcte funcionament general.

Sobre les tasques:
De tasques n’hi ha moltes i molt diverses (membres de les meses, col·laborar en la difusió de la consulta, servei d’ordre, logística, informàtica,...) Les tasques són totes iguals d’importants i imprescindibles. Més endavant t’informarem de quines son exactament, i  llavors veiem com ho podem coordinar. Si tens alguna preferència poseu a observacions perquè puguem tenir-ho en compte


Sistema d’inscripcions:
Omplir les dades que relacionem a continuació y retornar-ho a qualsevol membre de la plataforma CASTELLBISBAL DECIDEIX o enviar-les a la següent adreça electrònica: castellbisbal.decideix@gmail.com

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - 

Nom:                           Cognoms:


    
Telèfon:                        Adreça electrònica:



Edat:                             Observacions:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada